Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Şehit Ali İhsan Öger Ortaokulu

Telefon : 03245385346
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://saioo.meb.k12.tr
Adres : Tapureli Mahallesi / ERDEMLİ
VİZYON : Heyecan duyan ve heyecan duyulan bir eğitim kurumu olmak.
MİSYON : Okulumuz öğrencilerini; kendilerine, ailelerine, topluma ve çevreye olumlu katkılar yapan, kendisi, ailesi ve çevresi ile barışık, başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, iş birliği içinde çalışan, hoşgörülü ve paylaşmayı bilen, ilgi ve yeteneklerini geliştirerek onları hayata ve üst öğrenime hazırlamak, haklarını kullanma, başkalarının haklarına saygı duyma, görevini yapma ve sorumluluk yüklenebilen birey olma bilincini kazandırmak, millî ve evrensel kültür değerlere bağlı, dürüst, erdemli, iyi ve mutlu yurttaşlar olarak yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretmen :18
Öğrenci :116
Derslik :11
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1400
Öğretim Şekli :NORMAL
Saatler : 08:50 / 15:25
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : KALORİFER
Servis : Taşımalı öğrencilerimiz servisle ulaşım sağlamaktadır.
Ulaşım : Ulaşım, öğretmenlerin kendi imkanlarıyla tuttukları servisle sağlanmaktadır. İsteyen özel aracı ile de gidiş geliş yapmaktadır. Belli saatlerde Tapureli´nden Erdemli merkeze mahalle dolmuşları da kalkmaktadır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Tapureli Mahallesi Mersin ili ,Erdemli ilçesinde yer almaktadır.Tapureli Mahallesi harita konumu ise 36° 39´ 3.3012´´ Kuzey ve 34° 3´ 48.4452´´ Doğu gps koordinatlarıdır. Tapureli Mahallesi bağlı olduğu Erdemli ilçe merkezine 35 kilometre mesafe uzaklıktadır. Tapureli Mahallesi Mersin şehir merkezine mesafesi ise yaklaşık 70 kilometredir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Tübitak 4006 projesi yürütülmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : E-twinning ulusal kalite etiketimiz bulunmakta olup proje çalışmalarımız devam etmektedir.
Yazdır :